Terug naar Aanbod/Diensten

Ontspanningsmassage

Massage Amsterdam Noord
Massage Amsterdam Noord

Ontspanningsmassage Amsterdam Noord

Ontspanningsmassage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio.
Ontspanningsmassage richt zich op de connectie tussen lichaam en geest en vermindering van stress gerelateerde klachten zoals spanning, burn-outs en spierspanning. Middels een rustige massage van de nek, schouders, rug en benen zult u zich weer helemaal vitaal voelen.
Daarnaast richt de massage zich ook op bewust wording van een rustige ademhaling en het één worden tussen lichaam en geest. In de hedendaagse praktijk is de scheidingslijn tussen werk en privé erg dun. Ontspanning is daardoor soms moeilijk te vinden en chronische stress ligt op de loer. Acute stress is geen probleem, dat verbeterd zelfs onze prestaties indien het nodig is, zoals een presentatie, examen of sportprestatie. Langdurige stress levert vaak problemen op zoals hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, slecht slapen, depressies, burn-outs en meer. Voorkom deze klachten en verwen u met een ontspanningsmassage.

Zie onze tarieven en maak een afspraak.

Vergoeding
Een ontspanningsmassage wordt normaliter niet vergoed door de zorgverzekering.
Mocht het zo zijn dat er een fysiotherapeutische indicatie wordt vastgesteld, dan communiceert de therapeut dit met u en wordt er bepaald wat de beste oplossing of vervolg behandeling is. Onze fysiotherapeutische inzichten hebben zeker een meerwaarde boven een behandeling bij een reguliere masseur. Een ontspanningsmassage kan deel uit maken van uw fysiotherapeutische behandeling. Er is dan sprake van een gezondheidsprobleem en een behandeltraject. In dat geval wordt de specifieke massagevorm als fysiotherapeutische behandelmethode beschouwd en wordt dan vergoed door uw zorgverzekering mits u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie.

Echter, boekt u een ontspanningsmassage als losse dienst, en is er geen sprake van een fysiotherapeutisch traject? Dan wordt deze NIET vergoed door uw zorgverzekeraar.

Een ontspanningsmassage in Amsterdam Noord wordt verzorgd door Alexandra Matteman, eigenaar van Beautysalon Redlex en partner van Redlex Fysio in Amsterdam Noord

Zoekt u een ontspanningsmassage in Amsterdam Noord? Dan bent u bij Redlex Fysio aan het juiste adres!

Massage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio