Terug naar Aanbod/Diensten

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Amsterdam Noord
Zwangerschapsmassage in Amsterdam Noord

Zwangerschapsmassage in Amsterdam Noord

Zwangerschapsmassage in Amsterdam Noord
In verwachting zijn is spannend voor zowel u als uw partner. Het brengt vele veranderingen in uw leven, maar vooral in uw lijf. Van nature bereid uw lijf zich zo goed mogelijk voor om uw kindje te voorzien in voeding, warmte en doorbloeding. Ook past u lichaam zich aan voor de bevalling. Deze voorbereiding zorgt voor hormonale, metabole, mentale en fysieke veranderingen in uw lichaam, welke soms even te veel voor u kunnen zijn. Denk hierbij aan vermoeide rug en bilspieren welke 9 maanden lang hard werken om het extra gewicht te dragen omdat uw zwaartepunt verandert. Maar vergeet ook niet de andere lichaamsdelen en de algehele vermoeidheid en stress wat het met zich mee brengt.
Een zwangerschapsmassage zorgt voor het ontspannen van uw spieren en bovendien voor algehele ontspanning. Uiteraard passen wij onze massage naar uw wensen en voorkeurshouding aan en wordt de massage rustig uitgevoerd om overprikkeling te voorkomen voor zowel u en uw kindje!

Een zwangerschapsmassage is niet alleen geschikt voor tijdens je zwangerschap, maar zeer zeker ook aan te raden na je bevalling (4 weken na je bevalling, 6 weken na keizersnede).

Zie onze tarieven en maak een afspraak.

Zwangerschapsmassage in Amsterdam Noord 

Vergoeding
Normaliter vergoed de zorgverzekering een zwangerschapsmassage niet.
Mocht het zo zijn dat er een fysiotherapeutische indicatie wordt vastgesteld, dan communiceert de therapeut dit met u en wordt er bepaald wat de beste oplossing of vervolg behandeling is. Onze fysiotherapeutische inzichten hebben zeker een meerwaarde boven een behandeling bij een reguliere masseur. Een zwangerschapsmassage kan echter wel deel uit maken van een fysiotherapeutische behandeling. Er is dan sprake van een gezondheidsprobleem en een behandeltraject. In dat geval wordt de specifieke massagevorm als fysiotherapeutische behandelmethode beschouwd en wordt dan vergoed door uw zorgverzekering mits u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie.

Echter, boekt u een zwangerschapsmassage als losse dienst, en is er geen sprake van een fysiotherapeutisch traject? Dan wordt deze NIET vergoed door uw zorgverzekeraar.

Een Hot-Stone Massage in Amsterdam Noord wordt verzorgd door Alexandra Matteman, eigenaar van Beautysalon Redlex en partner van Redlex Fysio in Amsterdam Noord

Zoekt u een zwangerschapsmassage in Amsterdam Noord? Dan bent u bij Redlex Fysio aan het juiste adres!