Yoga-Pilates Amsterdam Noord

Yoga-Pilates in Amsterdam Noord

Yoga Pilates in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio
Yoga Pilates in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio

Bent u op zoek naar yoga-pilates instructeur wie u ondersteunt en motiveert om uw gewenste doelen te behalen? Dan bent u bij Redlex Fysio aan het juiste adres! Redlex Fysio bied Yoga-Pilates in Amsterdam Noord aan, waarbij u wordt getraind door een fysiotherapeut welke affiniteit heeft met het menselijk lichaam. Hierbij denkt u misschien aan suffe oefeningen? Nee, alles behalve dat. Gericht onder supervisie wordt u geïnstrueerd en getraind op kracht, lenigheid, balans, stabiliteit in combinatie met meditatie en ademhalingstechnieken. Bij Redlex Fysio wordt u daadwerkelijk begeleid zoals het hoort. Juist doordat u wordt getraind door een fysiotherapeut, kijkt deze net even door een andere bril dan een standaard yoga pilates trainer. Buiten het nastreven van uw persoonlijke trainingsdoelen, welke u samen met de therapeut in een trainingsplan heeft opgesteld, houdt de fysiotherapeut rekening met anatomische en fysiologische aspecten. Kampt u bijvoorbeeld ook met (oude) blessures, waar u graag van zou willen herstellen, of preventief voor zou willen trainen? Dan is het juist verstandig om u te laten trainen door een fysiotherapeut. Deze heeft naast sport en trainingskennis ook de juiste skills en opleiding om jou hiermee te helpen!

Bij onze Yoga-Pilates trainingen wordt er gewerkt aan een mix van yoga en pilates oefeningen , welke zich richten op het versterken van de core, het verbeteren van balans-stabiliteit en het vergroten van de mobiliteit van gewrichten en lenigheid van spieren en bindweefsel

Bij Redlex Fysio worden de yoga-pilates lessen in Amsterdam-Noord verzorgd door niemand minder dan Redmond Valk. De trainingen worden alleen 1 op 1 gegeven en niet voor groepen.
U heeft de mogelijkheid om sessies te boeken van 60 of 90min.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Zie hier onze tarieven. Ook kunt u uiteraard direct een sessie online boeken.
 
Let op! Yoga-Pilates wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en dient u zelf de kosten hiervoor te betalen. Het valt niet onder fysiotherapie.

Pilates en Yoga in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio