Terug naar Aanbod/Diensten

Deep Tissue massage

MyoFascial Massage in Amsterdam Noord
Deep Tissue massage in Amsterdam Noord

Deep Tissue massage in Amsterdam Noord

Deep Tissue massage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio.
Bij een deep tissue massage wordt de nadruk gelegd op het stimuleren van de doorbloeding van de diepe lagen van de spieren en het bindweefsel. De massage voelt daardoor steviger en dieper aan. In plaats van de oppervlakkige laag stimuleren wij door diepe fricties de diepere lagen van de spier en het bindweefsel. We focussen ons niet puur op bepaalde spierknopen zoals bij een triggerpoint massage, maar nemen de gehele regio naar keuze mee in onze massage.
Een deep tissue massage voelt niet aan als een ontspanningsmassage. Het doel van de massage is afvalstoffen af te voeren, welke alleen door een wat stevigere massage kan worden bewerkstelligd.


Zie onze tarieven en maak een afspraak.

Deep Tissue Massage
Bindweefselmassage in Amsterdam Noord

Een deep tissue massage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio , wordt uitgevoerd door onze geregistreerde fysiotherapeuten. De fysiotherapeut gebruikt zijn kennis over het menselijk lichaam, ziektes en aandoeningen. Mocht het zo zijn dat er een fysiotherapeutische indicatie wordt vastgesteld, dan communiceert de therapeut dit met u en wordt er bepaald wat de beste oplossing of vervolg behandeling is. Onze fysiotherapeutische inzichten hebben zeker een meerwaarde boven een behandeling bij een reguliere masseur.

Vergoeding
Een deep tissue massage, kan deel uit maken van uw fysiotherapeutische behandeling. Er is dan sprake van een gezondheidsprobleem en een behandeltraject. In dat geval wordt de specifieke massagevorm als fysiotherapeutische behandelmethode beschouwd en wordt dan vergoed door uw zorgverzekering mits u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie.

Echter, boekt u een deep tissue massage als losse dienst, en is er geen sprake van een fysiotherapeutisch traject? Dan wordt deze NIET vergoed door uw zorgverzekeraar.

Zoekt u een deep tissue massage in Amsterdam Noord? Dan bent u bij Redlex Fysio aan het juiste adres!

Massage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio