Afspraak maken


Lees onderstaande info goed door en scroll goed naar beneden om online een afspraak te maken:

Let op: Wij vragen u rekening te houden met onderstaande punten.
Kijk goed na of u een aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie.
Zo niet, dan komen de kosten voor uw eigen rekening.

• Wij vragen u om bij binnenkomst de handen te desinfecteren
• Neem een eigen handdoek mee
• Kom niet te vroeg naar uw afspraak
• Gezondheidsklachten? Verplaats dan uw afspraak.

BEHANDEL-TECHNIEKEN: Dry Needling, E-Stim, IASTM, Ultrasound, Shockwave Therapie, Medical Taping, Echografie Diagnostiek, Coaching & Begeleiding en diverse Massages (behalve hot-stone), zijn behandel-technieken binnen fysiotherapie. Deze technieken kunnen wij zo nodig inzetten tijdens een fysiotherapie zitting en worden op dat moment dan ook als fysiotherapie beschouwd en dus vergoed door uw zorgverzekering als u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie (Let op! voor echografie betaald u een eigen bijdrage).

VOORKEUR AANGEVEN VOOR EEN BEHANDELTECHNIEK: Bij het maken van een afspraak voor fysiotherapie kunt u online of telefonisch een voorkeur voor een behandeltechniek aangeven. Wij zullen vervolgens rekening houden met uw voorkeur en u na de eerste intake-onderzoek adviseren of dit de best aangewezen behandelmethode betreft voor uw lichaamsklacht/aandoening. Kijk goed na of u een aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie. Zo niet, dan komen de kosten voor uw eigen rekening, waarbij wij onze praktijk tarieven hanteren.

“WEL” ALS LOSSE DIENST TE BOEKEN: Al onze Massages, 1 op 1 trainingen, Coaching & Begeleiding, Hooikoorts taping en Echografie Diagnostiek zijn ook als LOSSE dienst te boeken. Er is dan geen sprake van een fysiotherapeutisch traject. De kosten komen dan WEL voor uw eigen rekening, waarbij wij onze praktijk tarieven hanteren.

NIET” ALS LOSSE DIENST TE BOEKEN: Dry Needling, Ultrasound, E-Stim, Shockwave Therapie en Medical Taping zijn NIET als losse dienst te boeken. Deze behandeltechnieken vormen een specialisatie binnen fysiotherapie waarbij een fysiotherapeutische intake-onderzoek noodzakelijk is, om te bepalen of dit de best aangewezen behandelmethode betreft voor uw klacht/aandoening en of er contra indicaties aanwezig zijn. Indien u interesse heeft in één van deze behandeltechnieken dient u een fysio behandeling te boeken, waarbij u uw voorkeur voor een of meerdere behandeltechnieken kunt aangeven.

Let op: U heeft GEEN verwijzing van een arts nodig om een afspraak te kunnen maken voor fysiotherapie. U kunt gewoon een afspraak maken, ook als u geen aanvullende verzekering heeft.
Losse diensten:
Redlex is ook via Whatsapp bereikbaar

Heeft u administratieve vragen? Mailt u dan naar redlexfysio@gmail.com of bel naar 0610212647.

Afspraak annuleren of wijzigen?

Afspraak annuleren of wijzigen? Dit kunt u mailen naar redlexfysio@gmail.com of binnen openingstijden op werkdagen per telefoon/whatsapp via 0610212647.

Buiten openingstijden of in het weekend met spoed een afspraak annuleren of wijzigen? SMS dit naar 0612871064

let op: Een afspraak dient minimaal 24u van te voren worden geannuleerd, anders zijn wij helaas genoodzaakt deze voor 75% in rekening te brengen.

Telefonisch en via whatsapp zijn wij bereikbaar op
– Ma: 08.00 – 15.30
– Di: 08.30 – 17.00
– Wo: 07.30 – 12.30
– Do: 09.30 – 18.30
– Vr: 08.00 – 17.00