Afspraak maken


Klik op één van de onderstaande knoppen om online een afspraak te maken:

Let op: Wij vragen u rekening te houden met onderstaande punten.
Kijk goed na of u een aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie.
Zo niet, dan komen de kosten voor uw eigen rekening.

• Wij vragen u om bij binnenkomst de handen te desinfecteren
• Neem 2 handdoeken mee
• Draag een mondkapje
• Kom niet te vroeg naar uw afspraak
• Gezondheidsklachten? Verplaats dan uw afspraak.

Afspraak maken voor Fysiotherapie –>
Let op: Dry Needling, IASTM, Shockwave Therapie, Medical Taping, Coaching & Begeleiding en diverse Massages zijn een specialisatie binnen fysiotherapie. Deze behandelspecialisaties kunnen wij zo nodig inzetten tijdens een fysiotherapie zitting en worden op dat moment dan ook als fysiotherapie beschouwd, en dus vergoed door uw zorgverzekering mits u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie. Bij het maken van een afspraak voor fysiotherapie kunt u online of telefonisch een voorkeur voor een bepaalde behandelspecialisatie aangeven. Wij zullen vervolgens rekening houden met uw aangegeven voorkeur en u na de eerste intake-onderzoek adviseren of dit de best aangewezen behandelmethode betreft voor uw lichaamsklacht/aandoening. Kijk goed na of u een aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie. Zo niet, dan komen de kosten voor uw eigen rekening, waarbij wij onze praktijk tarieven hanteren.

Losse diensten boeken: Al onze massages en Coaching & Begeleiding zijn ook als losse dienst te boeken. Er is dan geen sprake van een fysiotherapeutisch traject en wordt dan ook niet vergoed door uw zorgverzekering. De kosten komen uw eigen rekening, waarbij wij onze praktijk tarieven hanteren.

Niet als losse dienst te boeken: Dry Needling, Shockwave Therapie, IASTM en Medical Taping zijn niet als losse dienst te boeken. Deze behandelmethoden vormen een specialisatie binnen fysiotherapie waarbij een fysiotherapeutische intake-onderzoek noodzakelijk is, om te bepalen of dit de best aangewezen behandelmethode betreft voor uw klacht/aandoening en of er contra indicaties aanwezig zijn. Indien u interesse heeft in één van deze specialisaties dient u een fysio behandeling te boeken.

Let op: U heeft GEEN verwijzing van een arts nodig om een afspraak te kunnen maken voor fysiotherapie. U kunt gewoon een afspraak maken, ook als u geen aanvullende verzekering heeft.


Losse diensten:
U kunt bij ons ook een afspraak maken via whatsapp voor al onze diensten, of telefonisch via 0610212647.

Voor administratieve vragen kunt u mailen naar redlexfysio@gmail.com

Het maken, annuleren of verzetten van afspraken regelt u via redlexfysio@gmail.com