Terug naar Aanbod/Diensten

Personal Training Amsterdam Noord

Personal Training in Amsterdam Noord

Personal Training in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio
Personal Training in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio – Alexandra Valk-Matteman en Redmond Valk

Train als een echte atleet! Wordt gemotiveerd, geïnstrueerd en begeleid zoals het hoort! Boost je fitheid naar een hoger niveau! Kwaliteit boven kwantiteit! Kies voor personal training bij Redlex Fysio in Amsterdam Noord en kies uit een mannelijke of vrouwelijke personal trainer. Boek nu!

Personal Training in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio: Trainer & Fysio Redmond Valk in action!

Personal Training in Amsterdam Noord. Waarom?
Wilt u werken aan uw gezondheid? Dan is lichaamsbeweging geen onmisbare factor.
Te weinig lichaamsbeweging kan leiden tot overgewicht, hoge bloeddruk, hoge cholesterol, spier en peesklachten, slaapproblemen en stress. Daarom is sporten zo belangrijk! Mensen met goede voornemens nemen vaak een goedkoop abonnement op de sportschool, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Ze missen vaak trainingskennis en behalen daardoor geen goede resultaten. Weggegooid geld dus! De succes ervaring blijft uit en belanden de meesten mensen ook weer terug bij af. Ook voelen velen zich gewoonweg niet thuis in een sportschool. Ook zijn er mensen die hun trainingsinformatie via allerlei online platformen verkrijgen zoals youtube. Leuk en aardig, maar de resultaten die deze online personen behalen kunnen een vertekend beeld geven, want de meesten die u online ziet trainen doen dit al meer dan 10 jaar. Herkend u al deze genoemde argumenten en wilt u nu eindelijk eens stappen maken? En bent u op zoek naar een personal trainer wie u ondersteunt en motiveert om uw gewenste doelen te behalen? Kies dan voor personal training bij Redlex Fysio in Amsterdam Noord. U bent bij ons aan het juiste adres! Redlex Fysio bied Personal Training in Amsterdam Noord aan. Bij ons worden de trainingen verzorgd door “Redmond Valk en Alexandra Valk-Matteman. U heeft dus de keuze uit een mannelijke of vrouwelijke personal trainer. Redmond is fysiotherapeut, personal trainer en eigenaar van Redlex Fysio. Alexandra is personal trainster en eigenaar van schoonheidssalon Redlex. Gezamenlijk zijn ze samen voormalig meervoudig NL kampioen Latin Dansen, hebben op hoog niveau internationaal gedanst op wereldkampioenschappen en hebben diverse TV programma’s gedanst waaronder Strictly Come Dancing Avro Tros. Een groot topsport verleden dus.

Onder supervisie wordt u bij Redlex Fysio in een kleine persoonlijke trainingsruimte gericht begeleid en getraind op de eigenschappen “kracht, lenigheid, snelheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en stabiliteit”. Het trainen en versterken van deze eigenschappen zorgen ervoor dat u uw gewenste doelen kunt bereiken. Van cosmetische doelen als strakker en slanker en gespierder, tot functieverbeteringen als sterker en sneller of een betere conditie! Of wellicht gewoon beter worden in een bepaalde sport die u beoefend. Alles is mogelijk met de juiste inzet! En dit alles met middelen welke u thuis ook kunt inzetten om uw doelen eerder te bereiken. Denk hierbij aan een weerstandsband, halters, yoga mat, stabiliteit/balansplank, zandzakken, ballen, kettlebells en uw eigen lichaamsgewicht! Maar ook een loopband, hometrainer, pull-up bar, bankdrukbank en rug-buiktrain machine staan bij ons in de trainingsruimte. De trainingssessie wordt opgebouwd met een warming up, vervolgd door de hoofdtraining, wat uiteindelijk eindigt met een cooling down middels stretches.

Duur van de trainingen & aantal sessies
U kunt bij ons de keuze maken uit een 60 en 90 minuten personal training.
Beide versies bestaan uit een warming up, hoofdtraining en een cool down.
Echter, bij de 90 min versie is er meer tijd voor extra oefeningen, cool down en begeleiding, welke soms goed kan zijn als u meerdere aspecten wilt aanpakken in een training.

– 60 min bestaat uit: 5 min warm up, 45 min training, 10 min cool down middels stretching OF massage
– 90 min bestaat uit: 5 min warm up, 65 min training, 20 min cool down middels stretch EN/OF massage

U heeft tevens de keuze uit:
1 losse sessie van 60 of 90 minuten
Een 5 rittenkaart van 5x 60 minuten of 5x 90 minuten
Een 10 rittenkaart van 10x 60 minuten of 10x 90 minuten
De tarieven en geldigheidsduur van de rittenkaarten kunt u hier terugvinden.Begeleiding & Healthcheck / Evaluatie
Bij Redlex Fysio wordt u daadwerkelijk begeleid zoals het hoort en starten wij altijd met een intake en een uitgebreide Healthcheck waarbij we uw BMI, vetpercentage, gewicht, bloeddruk, saturatie en rust hartfrequentie in kaart brengen. Tijdens de intake stellen wij gezamenlijk uw trainingsdoelen op, zodat u hier naartoe kunt werken. Tussentijds zullen deze doelen en uw vooruitgang middels een nieuwe healthcheck worden geëvalueerd en eventueel worden uw doelen bijgesteld.

Meerwaarde! U wordt getraind door een personal trainer, welke ook fysiotherapeut is!
En juist doordat u wordt getraind door een fysiotherapeut, kijkt deze net even door een andere bril dan een standaard personal trainer. Buiten het nastreven van uw persoonlijke trainingsdoelen, welke u samen met de therapeut in een trainingsplan heeft opgesteld, houdt de fysiotherapeut rekening met blessure preventie, revalidatie en anatomische en fysiologische aspecten. Kampt u bijvoorbeeld ook met (oude) blessures, waar u graag van zou willen herstellen, of preventief voor zou willen trainen? Dan is het juist verstandig om u te laten trainen door een fysiotherapeut. Deze heeft naast sport en trainingskennis ook de juiste skills en opleiding om jou hiermee te helpen! Dit is een meerwaarde. Hier betaald u dan net dat beetje meer voor!

Wij houden uw waardes in de gaten!
Ook niet algeheel onbelangrijk, houden wij gedurende een training ook uw waardes in de gaten, waaronder uw saturatie (zuurstof in het bloed), bloeddruk, hartfrequentie en inspanningsscores. Daarnaast meten wij (indien onderdeel van uw trainingsdoel) uw bmi, gewicht en vetpercentage. Ook als u geen patiënt bent bij ons, is het mogelijk om personal training te volgen!

Waarom is het nou zo prijzig in vergelijking met een bezoekje aan de sportschool?
Personal training is duurder dan een bezoekje aan de sportschool omdat het hier gaat om maatwerk. De trainingen worden verzorgd in een privé ruimte zonder afleiding van derden en is specifiek op de persoon op maat gemaakt. Er wordt rekening gehouden met zijn of haar lichaamseigenschappen, fitheid, eventuele blessures en de samengestelde doelen. Daarnaast wordt uw techniek en uitvoering van de oefeningen continue gemonitord tijdens een training en vinden er regelmatig evaluaties plaats om uw progressie te meten. Dit voorkomt blessures en zorgt voor een snellere progressie van uw gestelde doelen. Kwaliteit boven kwantiteit!

Gratis koffie, thee, water en een Vanille Whey Eiwit Shake!

Bij onze personal training sessies zit gratis inbegrepen: Koffie, Thee, Water en na afloop indien gewenst een Eiwit Vanille Whey Shake!

Na het sporten is het belangrijk om je spieren zo goed mogelijk te laten herstellen. Dit kan onder andere door het gebruik van eiwitshakes. Eiwitten dragen namelijk bij tot de groei van de spieren en het herstel van de spieren na een inspanning.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Zie hier onze tarieven. Hier ziet u welke trainingspakketten u kunt boeken.
Ook kunt u uiteraard direct een sessie online boeken.

Let op! Personal (Fysio) Training wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en dient u zelf de kosten hiervoor te betalen. Het valt niet onder fysiotherapie.

1 van de velen core trainingen in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio
Personal Training in Amsterdam Noord
Personal Trainingsruimte Redlex Fysio - Amsterdam Noord
Personal Trainingsruimte Redlex Fysio – Amsterdam Noord