Terug naar Aanbod/Diensten

Fysio Massage

Massage Amsterdam Noord
Massage Amsterdam Noord

Fysio Massage in Amsterdam Noord

Fysio Massage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio. Een Fysio Massage bij Redlex Fysio betreft een speciale behandeling waarbij diverse massagevormen worden gecombineerd. Een Fysio massage combineert technieken van o.a. triggerpointmassage, deep tissue massage en MyoFascial massage (Bindweefselmassage). De Fysiotherapeut bepaald aan de hand van een klein lichamelijk onderzoek welke massage techniek(en) het meest geschikt is voor uw lichaamsklacht en past daar zijn massage op aan.

Zie onze tarieven en maak een afspraak

Massage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio

Een Fysio Massage in Amsterdam Noord wordt uitgevoerd door onze geregistreerde fysiotherapeuten. De fysiotherapeut gebruikt zijn kennis over het menselijk lichaam, ziektes en aandoeningen. Mocht het zo zijn dat er een fysiotherapeutische indicatie wordt vastgesteld, dan communiceert de therapeut dit met u en wordt er bepaald wat de beste oplossing of vervolg behandeling is. Onze fysiotherapeutische inzichten hebben zeker een meerwaarde boven een behandeling bij een reguliere massage salon.

Vergoeding
Een Fysio Massage kan deel uit maken van uw fysiotherapeutische behandeling.
Er is dan sprake van een gezondheidsprobleem en een behandeltraject. In dat geval wordt de specifieke massagevorm als fysiotherapeutische behandelmethode beschouwd en wordt dan vergoed door uw zorgverzekering mits u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie.

Echter, boekt u een Fysio Massage als losse dienst, en is er geen sprake van een fysiotherapeutisch traject? Dan wordt deze NIET vergoed door uw zorgverzekeraar.

Voor een Fysio Massage in Amsterdam Noord bent u bij Redlex Fysio aan het juiste adres.

Wilt u geen Fysio Massage? Dan kunt u ook bij ons terecht voor:
Sportmassage
Triggerpointmassage
Myofascial Massage (Bindweefselmassage)
Ontspanningsmassage
Zwangerschapsmassage