Terug naar Aanbod/Diensten

Sportmassage

sportmassage in Amsterdam Noord
Sportmassage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio

Sportmassage in Amsterdam Noord

Sportmassage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio.
Sportmassage is gericht op het voorkomen en opheffen van eventuele verharde en verzuurde spieren en blessures. Sportmassage is goed voor iedereen die met regelmaat lichamelijke inspanning verricht. Spieren leveren hierbij een grote mate van inspanning en slaan hierbij afvalstoffen op. De meeste afvalstoffen worden door ons eigen lichaam keurig opgeruimd. Echter, door het met regelmaat beoefenen van sport, hebben onze spieren niet altijd de tijd om optimaal te kunnen herstellen waardoor de afvalstoffen blijven hangen. Dit kan zorgen voor spierpijn, afgenomen flexibiliteit, stijfheid en een afgenomen sportprestatie. Door sportmassage geven wij de spieren een extra stimulans om deze afvalstoffen af te voeren en te herstellen. Ook is een sportmassage geschikt om deze tussen de trainingen/wedstrijden door uit te laten voeren, ter preventie van toekomstige klachten. Voor een goede Sportmassage in Amsterdam Noord bent u bij Redlex Fysio aan het juiste adres.

Zie onze tarieven en maak een afspraak

Sportmassage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio , wordt uitgevoerd door onze geregistreerde fysiotherapeuten. De fysiotherapeut gebruikt zijn kennis over het menselijk lichaam, ziektes en aandoeningen. Mocht het zo zijn dat er een fysiotherapeutische indicatie wordt vastgesteld, dan communiceert de therapeut dit met u en wordt er bepaald wat de beste oplossing of vervolg behandeling is. Onze fysiotherapeutische inzichten hebben zeker een meerwaarde boven een behandeling bij een reguliere sportmasseur.

Vergoeding
Een sportmassage kan deel uit maken van uw fysiotherapeutische behandeling. Er is dan sprake van een gezondheidsprobleem en een behandeltraject. In dat geval wordt de specifieke massagevorm als fysiotherapeutische behandelmethode beschouwd en wordt dan vergoed door uw zorgverzekering mits u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie.

Echter, boekt u een sportmassage als losse dienst, en is er geen sprake van een fysiotherapeutisch traject? Dan wordt deze NIET vergoed door uw zorgverzekeraar.

Zoekt u een sportmassage in Amsterdam Noord? Dan bent u bij Redlex Fysio aan het juiste adres!

sportmassage amsterdam noord
Sportmassage in Amsterdam Noord