Terug naar Aanbod/Diensten

Triggerpointmassage

Triggerpoint Massage Amsterdam Noord
Triggerpointmassage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio

Triggerpointmassage in Amsterdam Noord

Triggerpointmassage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio.
Triggerpointmassage is gericht op het opheffen van triggerpoints, ook wel spierknopen genoemd. Spierknopen ontstaan door meerdere factoren als overbelasting, verkeerde (werk) houdingen, emotionele en mentale stress of te weinig beweging. Deze spierknopen zijn vaak aanwezig in de schouder, rug en nekspieren en voelen vaak hard en pijnlijk aan. Uiteraard zijn triggerpoints (spierknopen) ook elders in het lichaam te vinden. Triggerpointmassage gaat dieper dan een normale sportmassage. Bij een triggerpointmassage worden de spierknopen middels een diepe langzame massage weg gemasseerd. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van diepe fricties en mobilisaties van gewrichten als deze triggerpoints niet door alleen massage kan worden weg gemasseerd. Indien deze triggerpoints nog steeds niet zijn verdwenen of zo hardnekkig zijn, dat ze telkens terug keren? Dan kunnen deze ook worden verwijderd met behulp van Dry Needling en IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization) of Shockwave Therapie.

Zie onze tarieven en maak een afspraak

Triggerpointmassage in Amsterdam Noord bij Redlex Fysio , wordt uitgevoerd door onze geregistreerde fysiotherapeuten. De fysiotherapeut gebruikt zijn kennis over het menselijk lichaam, ziektes en aandoeningen. Mocht het zo zijn dat er een fysiotherapeutische indicatie wordt vastgesteld, dan communiceert de therapeut dit met u en wordt er bepaald wat de beste oplossing of vervolg behandeling is. Onze fysiotherapeutische inzichten hebben zeker een meerwaarde boven een behandeling bij een reguliere triggerpoint masseur.

Vergoeding
Een triggerpointmassage kan deel uit maken van uw fysiotherapeutische behandeling. Er is dan sprake van een gezondheidsprobleem en een behandeltraject. In dat geval wordt de specifieke massagevorm als fysiotherapeutische behandelmethode beschouwd en wordt dan vergoed door uw zorgverzekering mits u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie.

Echter, boekt u een triggerpointmassage als losse dienst, en is er geen sprake van een fysiotherapeutisch traject? Dan wordt deze NIET vergoed door uw zorgverzekeraar.

Zoekt u naar een triggerpointmassage in Amsterdam Noord? Dan bent u bij Redlex Fysio aan het juiste adres!

Triggerpointmassage in Amsterdam Noord
Triggerpointmassage in Amsterdam Noord