Contact/Route

Fysiotherapie Amsterdam Noord | Redlex Fysio

Zamenhofstraat 108 (Unit 305)
1022 AG Amsterdam, Noord Holland
Telefoon: 0610212647
E-mail: redlexfysio@gmail.com

De praktijk bevindt zich op de derde verdieping.
U kunt met de trap, maar ook uiteraard ook met de lift welke zich achter de trap bevindt.
Let op. Parkeren is niet gratis voor de deur. Dit is +- € 1.40 per uur.

Redlex Fysio is ook via Whatsapp bereikbaar


Heeft u administratieve vragen? Mailt u dan naar redlexfysio@gmail.com of bel naar 0610212647.

Afspraak annuleren of wijzigen? Dit kunt u mailen naar redlexfysio@gmail.com of binnen openingstijden op werkdagen per telefoon/whatsapp via 0610212647.

Buiten openingstijden of in het weekend met spoed een afspraak annuleren of wijzigen? SMS dit naar 0612871064

Telefonisch en via whatsapp zijn wij bereikbaar op
– Ma: 07.30 – 15.30
– Di: 07.30 – 17.30
– Wo: 09.15 – 17.00
– Do: 07.30 – 17.30
– Vr: 09.15 – 18.00

Check bovenstaande video voor een duidelijke navigatie naar onze praktijk!

  Routebeschrijving

  w2Met het openbaar vervoer

  Metro
  Vanaf Centraal Station kun je metro 52 (de Noord/Zuidlijn) nemen (richting Noord) en uitstappen op station Noorderpark. Vanaf daar is het ca. 10 minuten (1000 meter) lopen naar Redlex Fysio. Wij zijn gevestigd in het gebouw op de zamenhofstraat 108″. Eenmaal voor het gebouw neemt u de hoofdingang. Vervolgens neemt u de lift of de trap naar de derde verdieping. De praktijk bevindt zich in Unit 305.

  Met de fiets of lopend vanaf Amsterdam Centraal Station
  Neem aan de achterkant van het Centraal Station de pont richting IJ-plein (deze is gratis). Volg vanaf daar de weg (Meeuwenlaan) tot en met de rotonde (fietsen circa 5 minuten, lopen circa 20 minuten). Sla daar rechtsaf op de Johan van Hasseltweg. Fiets door totdat u de pond tegenkomt, en fiets met de bocht mee.
  Vervolgens neemt u na +- 50m de eerste straat linksaf. U komt dan op de Zamenhofstraat terecht.
  Wij zijn gevestigd in het gebouw op de Zamenhofstraat 108″. Eenmaal voor het gebouw neemt u de hoofdingang. Vervolgens neemt u de lift of de trap naar de derde verdieping. De praktijk bevindt zich in Unit 305.

  Met de auto binnen Amsterdam
  Vanaf Amsterdam Centrum is het de eerste afslag na de IJ-tunnel. Bij de stoplichten links afslaan. Over de rotonde rechtdoor rijd u de Johan van Hasseltweg weg op en na circa 500 meter bevind zich het pondje, waar u met de bocht mee kunt rijden. Rijd vervolgens 50m rechtdoor en neem de eerste afslag linksaf, waardoor u op de Zamenhofstraat terecht komt.
  Wij zijn gevestigd in het gebouw op de Zamenhofstraat 108. Eenmaal voor het gebouw neemt u de hoofdingang. Vervolgens neemt u de lift of de trap naar de derde verdieping. De praktijk bevindt zich in Unit 305!

  Met de auto buiten Amsterdam
  Neem afslag S118 of S116. Bij de stoplichten links afslaan. Over de rotonde rechtdoor en na circa 500 meter bevind zicht het pondje, waar u met de bocht mee kunt rijden. Rijd vervolgens 50m rechtdoor en neem de eerste afslag linksaf, waardoor u op de Zamenhofstraat terecht komt.
  Wij zijn gevestigd in het gebouw op de Zamenhofstraat 108. Eenmaal voor het gebouw neemt u de hoofdingang. Vervolgens neemt u de lift of de trap naar de derde verdieping. De praktijk bevindt zich in Unit 305!

  Let op: waar kun je parkeren?
  Parkeren aan de Zamenhofstraat 108 is helaas tot 19.00 niet gratis en zijn de tarieven hiervan +/- € 1,40 per uur. Zie het kaartje onderaan deze pagina voor een overzicht van waar je wél gratis kunt parkeren. Je kunt je navigatie instellen op de Zamenhofstraat of op het kruispunt tussen de Leeuwarderweg en de Nieuwendammerdijk. Dit is het grensgebied van betaald naar onbetaald parkeren, dus controleer goed of je in de gratis zone zit.

  Parkeren op ons terrein is helaas niet toegestaan
  Op ons terrein is het helaas niet toegestaan om te parkeren.
  De beschikbare parkeerplaatsen zijn allen toegewezen aan de omliggende bedrijven welke zich in het pand bevinden. Helaas is er een wegsleepregeling van kracht.
  In de avond zijn de omliggende bedrijven zo goed als gesloten en kunt u na 17.00 wel parkeren op ons terrein mits er plek beschikbaar is.